Over MijnHoutenLamellen.be

MijnHoutenLamellen.be is specialist in raamdecoratie op maat van zeer hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. In ons assortiment vindt u verschillende vormen van raamdecoratie, waaronder houten lamellen, rolgordijnen en vouwgordijnen. Voor elk interieur is er een passende vorm van raamdecoratie om uw woning stijlvol mee te bekleden. Alle producten worden 100% op maat gemaakt, zodat deze naadloos aansluiten op uw woning en uw woonwensen.

100% belgisch bedrijf

Ekstravert is 100% Belgisch en heeft twee showrooms in Brugge en Antwerpen. Ondanks onze 24u stalen service kunt alsnog even langskomen in onze showroom in Antwerpen of Brugge, deze zijn op zaterdag steeds doorlopend open. De volledig collectie kunt u daar bekijken. Wij zitten steeds bij u in de buurt.

Laagste prijsgarantie voor onze raamdecoratie op maat

Alle raamdecoratie in ons assortiment wordt gefabriceerd in eigen fabrieken. Zou houden we niet alleen goed oog op de kwaliteit van onze producten, maar ook op de prijs. Doordat wij geen gebruik maken van tussenpersonen, kunnen wij u een zo scherp mogelijke prijs voor raamdecoratie op maat aanbieden. Dat maakt ook dat wij u een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

MijnHoutenLamellen.be is onderdeel van Ekstravert

MijnHoutenLamellen.be is onderdeel van het merk Ekstravert. Ekstravert is specialist in kwalitatieve binnen- en buitenzonwering voor particulieren in België. Als koploper in de Belgische markt is Ekstravert elk seizoen weer bezig met het ontdekken en toepassen van de nieuwste trends op gebied van raamdecoratie, in vorm van onder meer houten lamellen, en buitenzonwering, in vorm van lamellendaken en terrasoverkappingen. Alle materialen en kleuren voor onze zonwering zijn gekozen aan de hand van een strenge selectie. Zo bent u gegarandeerd van een kwalitatief, authentiek en exclusief product voor de laagst mogelijke prijs.

Mijn houten lamellen in de showroom
Kleine houten jaloezieen op een rij
Zithoek met zwarte houten jaloezieen in het zwart
Stalenpakket mijn hhouten lamellen

Vragen? Onze klantenservice staat graag voor u klaar!

Heeft u vragen over een vorm van raamdecoratie van MijnHoutenLamellen.be, heeft u een vraag over uw bestelling of wenst u advies bij het inmeten of monteren? Onze klantenservice staat graag voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Brugge.s

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 078 70 90 22
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: