Over Ekstravert N.V

Via Mijnhoutenlamellen.be bieden we u hoge kwaliteit raamdecoratie op maat, voor de laagste prijs. U kunt bij ons kiezen uit houten lamellen of houtimitatie lamellen. Ook wel houten jaloezieën of PVC jaloezieën genoemd.

Laagste prijsgarantie: eigen merk zonder tussenhandel

Al onze producten zijn uniek en met de hand geselecteerd. We voeren namelijk onze eigen productielijn en het merk Ekstravert Budget, Trendy, Exclusief & Houtimitatie. En onze producten komen rechtstreeks vanuit de fabriek.

Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en kunt u profiteren van hoge kwaliteit raamdecoratie voor de laagst mogelijke prijzen!

Onderdeel van de succesformule Ekstravert N.V..

Ekstravert N.V., is de grootste aanbieder van alle producten die sfeer brengen in uw huis en tuin. Lieven Van Maele, de sterke man achter Ekstravert N.V., is al meer dan 5 jaar in de verkoop van zonwering van raamdecoratie, outdoor living, shutters, rolluiken en automatisering. Als retail ondernemer is Ekstravert N.V., steeds op zoek naar de nieuwste trendy raamdecoratie van dit moment. Voor inspiratie gaat Ekstravert N.V. elk jaar minimaal 5 keer op ontdekkingsreis in gans Europa & Azië.

Als u dus een product koopt bij een webshop van Ekstravert N.V., bent u altijd verzekerd van een exclusief, authentiek product voor de laagst mogelijke prijs! Dit maakt Ekstravert N.V. tot een succesformule!

Mijn houten lamellen in de showroom
Kleine houten jaloezieen op een rij
Zithoek met zwarte houten jaloezieen in het zwart
Stalenpakket mijn hhouten lamellen

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar

Op ons kantoor werken er elke dag 5-10 mensen om u van dienst te zijn. Zo kunnen we u voorzien van de beste persoonlijke service.

Heeft u dus vragen? Neem contact met ons op of kom gezellig bij ons langs in Brugge!

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 078 70 90 22
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: