Advies nodig? Bel gratis 0800 26153

Showroom Gent
Bekijk hier onze openingstijden.

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »


Volgende stap

Uitvoering

Volgende stap

Type stof

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Kleur van het systeem

Selecteer uw kleur

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 rolgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Extra opties


Volgende stap

Referentie woonruimte (Optioneel)
Rolgordijnen op maat

Een rolgordijn past thuis binnen ieder interieur. De verschillende soorten stof bieden ieder een eigen lichtdoorlatendheid. Stel uw unieke rolgordijn op maat samen en kies uit de grote variatie aan kleuren, stoffen en mooie afwerkingen.

 


Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Technische gegevens

Waarom kiezen voor een rolgordijn

Een standaard rolgordijn past thuis binnen elk interieur. Door de verschillende kleuren en soorten stoffen kan een rolgordijn volledig naar de wens en de ruimte samengesteld worden. Bij een lichtdoorlatend rolgordijn wordt het licht van buitenaf mooi gefilterd. U blijft uw volledige privacy behouden wanneer het rolgordijn gesloten is.

Rolgordijn verduisterend

Een verduisterend rolgordijn wordt gemaakt van een stof die 100% verduisterend is. Daardoor is een verduisterend rolgordijn zeer geschikt voor in de slaapkamer. Doordat de stof niet even breed is als de totale breedte van het rolgordijn inclusief buis, kunnen er kleine lichtkieren ontstaan. Voor optimale verduistering kunt u het rolgordijn op de dag monteren, als de situatie dit toelaat.

Rolgordijn met zijgeleiding

Een rolgordijn kan ook op een deur of kiepkantelraam geplaatst worden. Om het rolgordijn op haar plaats te houden, bieden we de mogelijkheid om een rolgordijn met zijgeleiding te laten uitvoeren. Bij zijgeleiding wordt gebruik gemaakt van spandraad die het rolgordijn begeleid. Het staaldraad loopt over de gehele lengte van het rolgordijn.

Naast raamdecoratie met zijgeleiding bieden wij ook enkele vormen van raamdecoratie aan met het Bottom Up Top Down systeem aan. Zo kan een Plissé of Duette® bediend worden met handgrepen. Doordat de stof verspannen is tussen het profiel, blijft ook hier de stof op haar plek hangen.

Rolgordijnen bestellen

De rolgordijnen van Mijnhoutenlamellen.be worden op maat voor u gemaakt. U kunt zelf de kleur, type stof, kleur van het systeem en ketting bepalen. Hierdoor is geen enkel rolgordijn hetzelfde en bent u verzekerd van een uniek rolgordijn.

Liever geen standaard rolgordijn? Een duo rolgordijn is vergelijkbaar met een rolgordijn. Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar komen te hangen. Door de open en gesloten banen kunt u zelf de gewenste lichtinval en privacy bepalen.

Rolgordijn contrarollend uitvoeren

Maak uw rolgordijn echt uniek door deze contrarollend uit te laten voeren. Dit betekent dat de stof van het rolgordijn aan de voorzijde afrolt. Bij een standaard rolgordijn rolt de stof aan de achterzijde af. Hierbij is de buis met opgerolde stof te zien. Bij een contrarollend rolgordijn ziet u de buis en stof niet. Dit geeft een strakke uitstraling.

Gratis kleurstalen rolgordijn aanvragen

De collectie rolgordijnen bestaat uit vele, mooie kleuren. De kleuren op onze website kunnen echter iets afwijken van het origineel. Wij raden u dan ook altijd aan om alvorens gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Met deze stalen kunt u thuis kijken en bepalen welke stof en kleur het beste past binnen het interieur.

U bent ook van harte welkom in onze showroom in Gent. Hier hebben wij een aantal vormen van raamdecoratie op maat gemonteerd, zodat u de producten in het echt kunt bekijken. Elke donderdag tot zaterdag is de showroom geopend. Voor de exacte openingstijden kunt u de contactpagina raadplegen.

Afmetingen
Bestelbreedte: Totale breedte inclusief de montagesteunen en of cassette
Stofbreedte: De stofbreedte is 35mm smaller dan de bestelbreedte. Waneer u kiest voor een cassette is de stofbreedte 45mm smaller dan de bestelbreedte.
Minimaal leverbare afmetingen: 30 cm breed x 30 cm hoog
Maximaal leverbare afmetingen: 350 cm breed x 400 cm hoog bij cassette maximaal 250cm breed
Type eigenschappen
Stof type: 100% Polyester
Bediening: Links of rechts met kunststof ketting, metalen ketting optioneel
Diameter systeem: 32 mm tot 250 cm breedte en 45mm vanaf 250 cm Bij gebruik van een cassette moet u rekening houden met 85mm.
Let op  
Indien de hoogte en breedte meer dan 190cm bedraagt zal het rolgordijn een lasnaad bevatten

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 0800 26153
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: