Plissegordijnen op maat

De unieke uitstraling van een plisségordijn op maat is zeer geschikt om elk interieur mee af te maken. Deze speelse en stijlvolle vorm van raamdecoratie past goed binnen elk interieur. Voer uw maten in, kies de gewenste kleur en laat u verrassen door de scherpste prijs!


30% Korting

Plisségordijnen Ekstravert

 • Enkele stof
 • Beste Prijs-kwaliteit verhouding
 • Strak en licht systeem
 • Groot kleurenassortiment
Actieprijs:
€ 30,28
Bereken uw prijs
30% Korting

Plisségordijnen Cosiflor

 • Enkele stof
 • Cosiflor systeem
 • Langst in het assortiment
 • Groot kleurenassortiment
Actieprijs:
€ 99,10
Bereken uw prijs

 


Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Waarom kiezen voor plissegordijnen?

Plissegordijnen kenmerken zich aan de vouwen in de stof, waardoor de stof zich als een harmonica zal op- en uitvouwen. Dit zorgt voor een unieke uitstraling in uw interieur. De stijlvolle vouwen in de stof zorgen ervoor dat deze vorm van raamdecoratie op maat erg warm en sfeervol oogt. Doordat wij zowel verduisterende plissegordijnen als lichtdoorlatende plissegordijnen aanbieden, kunt u deze mooie vorm van raamdecoratie op maat door uw gehele huis plaatsen.

Plissegordijnen verduisterend of lichtdoorlatend?>Bottom up top down bediening

De plissegordijnen van Ekstravert zijn verkrijgbaar in verduisterende en lichtdoorlatende varianten. Bij de verduisterende plissegordijnen is de stof 100% verduisterend, waardoor deze zeer geschikt is voor plaatsing in de slaapkamer. Let er wel op dat er altijd lichtkieren kunnen ontstaan. Mocht de situatie het toelaten, kies dan voor montage op de dag. Hierbij kunt u het plisségordijn laten overlappen en hierbij de lichtkieren klein houden.

De lichtdoorlatende plissegordijnen van Ekstravert filteren het licht op mooie en speelse wijze, waardoor deze vorm van raamdecoratie op maat zeer geschikt is voor montage in de woonkamer, keuken of werkplek.

Plissegordijnen Top-Down Bottom-Up systeem

De plissegordijnen zijn verkrijgbaar in twee varianten. De eerste variant is de traditionele wijze, waarbij een plisségordijn wordt bediend door middel van een bedieningsketting. Bij de tweede variant wordt het plisségordijn verwerkt in een Top-Down Bottom-Up systeem. Hierbij wordt de stof tussen twee koorden gespannen.

Het plisségordijn bedient u niet meer met een bedieningsketting, maar door middel van handgrepen die aan de boven- en onderzijde van het plisségordijn zijn bevestigd. Doordat de stof is verspannen, kunt u uw raamdecoratie op elke gewenste hoogte hangen. Creëer de gewenste lichtinval en bepaal eenvoudig de gewenste privacy door het plisségordijn op verschillende hoogtes te hangen.

Gratis kleurstalen Plissé en Duette® aanvragen

Twijfelt u tussen verschillende kleuren? Of weet u niet welke kleur zorgt voor de balans in het interieur waar u naar op zoek bent? Wij adviseren u om altijd gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Met de kleurstalen kunt u thuis eenvoudig kijken welke kleur het beste aansluit op uw huidige interieur. Liever de plissegordijnen eerst in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom. Voor de locatie en openingstijden van onze showroom verwijzen wij u graag naar onze contactpagina.

Wilt u de producten liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom in een van onze showroom in Gent. De showroom is elke donderdag tot zaterdag geopend. De exacte openingstijden vindt u op onze contactpagina.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 078 70 90 22
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: