Plisse en DUETTE® Shades bestellen

Plisségordijnen en Duette® Shades bestelt u gemakkelijk en snel in onze webshop. Plisségordijnen bestaat uit één laag stof, terwijl de Duette® shades bestaat uit twee lagen stof. Deze twee vormen van raamdecoratie op maat zijn opgebouwd uit onderdelen van het kwaliteitsmerk Cosiflor. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit!


50% Korting

Plisségordijnen

  • Levering 10 - 15 werkdagen
  • Laagste prijs
Actieprijs:
€ 21,63
Bereken uw prijs
50% Korting

DUETTE® Shades

  • Levering 10 - 15 werkdagen
  • Laagste prijs
Actieprijs:
€ 28,51
Bereken uw prijs

 


Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Plisségordijnen en Duette® Shades

Verschil Plissé en Duette ® Shades

Plisségordijnen enDuette® Shades worden vaak door elkaar gehaald. Dit komt vooral omdat deze twee vormen van raamdecoratie zeer veel op elkaar lijken. Beiden zijn te herkennen aan de smalle vouwen die duidelijk te zien zijn aan de zijkant.

Het verschil tussen een plissé en Duette® Shades is de stof. Een plissé bestaat uit een enkele laag stof. Een Duette® Shades bestaat uit twee lagen stof, waarbij de karakteriserende honingraad zichtbaar is. Daarbij zijn Duette® Shades zeer geschikt voor o.a. dakramen.

Een plisségordijn oogt iets strakker dan een Duette® Shades. Daarnaast is er bij plisségordijnen een veel ruimere keuze uit stoffen. Hier kunt u dus meer variëren.

Bottom up top down bediening

Naast een standaard uitvoering, waarbij een plissé of Duette® Shades wordt bediend met een bedieningskoord, kunt u uw raamdecoratie ook met bottom up top down bediening laten uitvoeren. Hierbij wordt een plissé of Duette® Shades tussen twee koorden verspannen. De raamdecoratie kunt u verhangen door de profielen naar boven of beneden te bewegen. Hierbij kunt u dus zelf de gewenste lichtinval en privacy bepalen.

Isolerende raamdecoratie

Raamdecoratie op maat heeft altijd een isolerende werking. Zonder raamdecoratie gaat er gemiddeld 20 tot 30% aan warmte verloren via de ramen. Met raamdecoratie op maat is de kans op warmteverlies vele malen kleiner.

Bij een Duette® Shades, die bestaat uit twee lagen stof, blijft de warmte tussen de stof ‘hangen’. Zo kan de warmte in de winter niet via de ramen ontsnappen en blijft het in de zomer aangenaam koel in huis. De isolerende werking van Duette® Shades zorgt ervoor dat deze vorm van raamdecoratie energiebesparend en duurzaam is!

Verduisterende Duette® Shades en plisségordijnen

Naast lichtdoorlatende plissés en Duette® Shades bieden wij ook verduisterende Duette® Shades en verduisterende plisségordijnen aan. Hierdoor zijn deze twee unieke vormen van raamdecoratie zeer geschikt voor het plaatsen in de slaapkamer.

Bij een plissé, waarbij gewerkt wordt met een enkele laag stof, wordt gewerkt met een systeemkoord. Hierdoor wordt een plisségordijn altijd afgewerkt met zeer kleine gaatjes aan de zijkanten. Doordat een Duette® Shades bestaat uit twee lagen stof, worden de systeemkoorden en daarbij de kleine gaatjes aan de zijkant, weggewerkt. Hierdoor is de stof volledig verduisterend en kunt u genieten van een optimale nachtrust.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van raamdecoratie bij Mijnhoutenlamellen.be, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe raamdecoratie aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.

Wilt u de producten liever in het echt bekijken? U bent van harte welkom in een van onze showroom in Gent. De showroom is elke donderdag tot zaterdag geopend. De exacte openingstijden vindt u op onze contactpagina.

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 078 70 90 22
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: