Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedtemaat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bij het opgeven van uw Hoogtemaat dient u 1 cm van de door u gemeten maat af te halen.

- Minimale breedte 80 cm en maximale breedte 670 cm.
- Minimale hoogte 100 cm en maximale hoogte 600 cm.

Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Volgende stap

Bediening

Volgende stap

Kleur van de rail

Volgende stap

Montage

Volgende stap

Referentie + Aantal
Showroom afspraak

Afspraak maken voor advies in onze showroom in Brugge of Antwerpen.

Maak een showroom afspraak »

Screen Lamellen

Raamdecoratie hoeft niet alleen functioneel te zijn, maar kan ook de stijl en sfeer van uw ruimte versterken. Daarom presenteren we met trots onze collectie screen lamellen - de ideale combinatie van moderne functionaliteit en verfijnde esthetiek. Ontdek hoe onze screen lamellen uw interieur naar een hoger niveau kunnen tillen, met een breed scala aan mogelijkheden voor personalisatie en bediening.

 


Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Screen lamellen voor stijlvolle raamdecoratie

Bent u op zoek naar moderne en stijlvolle raamdecoratie? Ontdek onze uitgebreide collectie screen lamellen die perfect passen bij uw interieur. Met verticale lamellen kunt u niet alleen de lichtinval en privacy in uw ruimte beheren, maar ook een esthetische dimensie toevoegen die uw ramen tot echte blikvangers maakt.

De voordelen van screen lamellen

Onze screen lamellen bieden talloze voordelen die uw keuze voor raamdecoratie gemakkelijk maken. Met een ruime keuze aan kleuren, van grijze texturen tot zilveren en zelfs zwarte rails, kunt u de gewenste kleur en afwerking ondergewichten kiezen. De lamellen zijn eenvoudig te monteren aan het plafond of tegen de muur.

Alle voordelen van screen lamellen op een rij:

  • Lichtinval en privacy controle: In vergelijking met traditionele PVC- of stof lamellen, bieden screen lamellen een zachte lichtinval en tegelijkertijd een zekere mate van doorzichtigheid. Waar PVC- en stoffen lamellen doorgaans het uitzicht naar buiten beperken wanneer ze gesloten zijn, behouden screen lamellen een subtiele transparantie die het mogelijk maakt om naar buiten te kijken.
  • Stijlvolle esthetiek: Screen lamellen hebben meestal een moderne en strakke uitstraling, waardoor ze goed passen bij eigentijdse interieurstijlen. Stof- en PVC-lamellen hebben vaak een traditionele uitstraling. Met een ruime keuze aan kleuren, texturen en afwerkingen, voegen screen lamellen een vleugje stijl toe aan uw interieur. Daarnaast hebben screen lamellen, in vergelijking met stoffen lamellen, vaak minder onderhoud nodig. Ze verzamelen minder stof en kunnen gemakkelijk worden afgeveegd om schoon te maken.
  • Eenvoudige bediening: De soepele bediening met een metalen ketting maakt het aanpassen van de lamellen een moeiteloze taak. U kunt de lamellen gemakkelijk kantelen om de gewenste hoeveelheid licht en privacy te bereiken, terwijl u geniet van een vlotte en nauwkeurige bediening.
  • Maatwerk opties: Met screen lamellen kunt u uw raamdecoratie op maat laten maken. Kies de gewenste kleuren, afmetingen en technische opties die passen bij uw specifieke behoeften. Hierdoor krijgt u raamdecoratie die perfect aansluit bij uw interieur en functionaliteit.
  • Duurzame materialen: Screen lamellen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium. Dit maakt ze bestand tegen slijtage en vervaging door langdurige blootstelling aan zonlicht. In tegenstelling tot stoffen lamellen die vatbaar kunnen zijn voor vlekken en slijtage, zijn screen lamellen gemakkelijker te reinigen en behouden ze hun uiterlijk langer.

Ontdek de veelzijdigheid van screen lamellen en geniet van de vele voordelen die ze te bieden hebben voor uw raamdecoratie behoeften.

Bediening van screen lamellen

De bediening van onze screen lamellen is uiterst handig. Met de soepele metalen ketting kunt u de lamellen moeiteloos in de gewenste positie plaatsen. Het pakket schuift gemakkelijk naar links of rechts, waardoor u volledige controle heeft over de lichtinval en privacy in uw kamer. Of u nu kiest voor een grijze textuur, een grijze beige textuur of zelfs witte rails, de bediening is altijd vloeiend en precies.

Screen lamellen bestellen doet u bij MijnHoutenLamellen.be

Bij MijnHoutenLamellen begrijpen we dat uw raamdecoratie op maat gemaakt moet zijn voor uw specifieke behoeften. Daarom bieden wij de mogelijkheid om uw screen lamellen op maat te bestellen. U kunt eenvoudig uw gewenste kleuren, afmetingen en technische opties kiezen.

Als extra gemak bieden wij gratis kleurstalen aan, zodat u de gewenste kleur en textuur kunt kiezen voordat u uw bestelling plaatst. En maakt u zich geen zorgen, want het aanvragen van kleurstalen zijn volledig kosteloos.

Wacht niet langer! Voeg een vleugje stijl toe aan uw ramen met onze hoogwaardige screen lamellen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor raamdecoratie en creëer de perfecte sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor. Bestel vandaag nog uw screen lamellen op maat bij MijnHoutenLamellen en geniet van het gemak en de schoonheid die ze te bieden hebben.

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 078 70 90 22
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: