Type

Maak uw keuze uit montage "Traditioneel" of "Bottom-up Top-down".

 • Meest verkocht

  Dit systeem bediend u door middel van een bedieningsketting..

 • Dit systeem zit altijd tussen 2 koorden verspannen en bedient u door met de hand het profiel naar boven en beneden te bewegen. Maximale breedte van 150 cm.

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: Vouwgordijnen worden altijd gemaakt in hele centimeters. Wij raden u daarom aan om uw afmetingen naar beneden af te ronden op hele centimeters.

- minimale breedte en hoogte 40 cm
- maximale breedte en hoogte 300 cm
- minimale breedte / hoogte 40 cm en maximale breedte 150 cm
- tot een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 220 cm
- vanaf een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 150 cm
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Let op!: Niet alle stoffen zijn 100% verduisterend, sommige stoffen zijn dim-out en zullen een restlicht doorlaten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. De stoffen hebben een maximale krimppercentage van 2%

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 vouwgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buitenzijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Voering

Kies voor voering om eventuele verkleuring tegen te gaan. De voering stof zal er voor zorgen dat de gekozen stof minder licht door laat, maar maakt het vouwgordijn niet verduisterend.

Ketting

Selecteer uw keuze

Volgende stap

Geleider rail

Volgende stap

Referentie + Aantal
Showroom afspraak

Afspraak maken voor advies in onze showroom in Brugge of Antwerpen.

Maak een showroom afspraak »

Vouwgordijnen transparant bestellen

 


Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »
Omschrijving

Waarom kiezen voor een transparant vouwgordijn?

Vouwgordijnen hebben een luxueuze uitstraling en bieden een warme sfeer in uw interieur. De stof rolt namelijk niet op, maar vouwt zichzelf dankzij de baleinen sierlijk op. Vouwgordijnen passen thuis binnen elk interieur en maken een woning compleet. Met een ruime kleurencollectie is er ook voor u een passende kleur te vinden.

Vouwgordijnen voor een fijne sfeer

Zoals u misschien al weet, bieden vouwgordijnen een fijne en unieke sfeer. De transparante stoffen zorgen ervoor dat u uw volledige zicht naar buiten blijft behouden. Daardoor geniet u van optimale lichtinval in uw huis. Dit is niet alleen fijn in de lente en zomer, wanneer de zon u kan verblijden. Ook in de herfst en winter is dit erg prettig, omdat het in huis al snel donker kan worden met zwaardere raamdecoratie. Transparante vouwgordijnen zijn daarom een mooie vorm van raamdecoratie in uw woning.

Ophangsysteem vouwgordijnen

Het ophangsysteem van onze vouwgordijnen is klein en lichtgewicht, waardoor u deze vrijwel niet ziet. Bij een traditioneel vouwgordijn bedient u het gordijn door middel van een bedieningsketting.

Naast de traditionele vouwgordijnen biedt Ekstravert ook Bottom-up Top-down vouwgordijnen aan. Hierbij wordt het ophangsysteem tussen twee koorden verspannen en kunt u uw vouwgordijn op elke gewenste hoogte hangen. Wilt u uw privacy behouden, maar wel genieten van lichtinval? Dan hangt u uw vouwgordijn zo op dat er boven een open ruimte bestaat en het vouwgordijn aan de onderzijde van het raam komt te hangen.

Gratis kleurstalen: binnen 24 uur in huis

Wilt u nieuwe raamdecoratie aanschaffen, maar twijfelt u nog over de kleur? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kunt u verschillende kleuren vergelijken en zien of de kleur die u in gedachten had ook echt de beste match is. Daarnaast kunt u ook de kwaliteit van de stoffen en houtsoorten ervaren. Zo bent u ervan verzekerd dat, met de aankoop van raamdecoratie bij Mijnhoutenlamellen.be, de beste producten in huis haalt.

Vraagt u de kleurstalen op een werkdag voor 12:00u aan? Dan ontvangt u de kleurstalen de volgende dag in huis! Zo wordt het nog leuker om uw nieuwe raamdecoratie aan te schaffen. Kleurstalen die in het weekend worden aangevraagd, worden de eerstvolgende werkdag geleverd.

Technische gegevens
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm
Maat berekenen

Inmeetinstructies

Vouwgordijnen in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte vanaf de binnenkant van uw kozijn of muur op.
 • Meet de hoogte vanaf de bovenkant tot aan de onderkant van uw kozijn of muur op.
 • Wij adviseren om aan weerszijde van de breedtemaat 0,5 cm af te trekken, om zeker te zijn dat uw vouwgordijn goed past.
Opties

Baleinen

Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in het vouwgordijn worden verwerkt. Zo hangt uw vouwgordijn strakker naar beneden en klapt de stof op als u hem optrekt. De baleinen zitten bij de vouwgordijnen altijd aan de achterzijde.


Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.


Top down bottom up Vouwgordijn

Nieuw bij Ekstravert zijn top down bottom up vouwgordijnen. Met de top down vouwgordijnen heeft u een nog smaller systeem wat dit een zeer geschikt product maakt voor ramen die weinig ruimte hebben voor de montage. De top down bottom up vouwgordijnen worden met een clip op de rail geleverd zodat u het vouwgordijn met de hand kan bedienen. Vouwgordijnen top down zijn ideaal om nog meer controle te hebben op de lichtinval.


Trendkleuren

Vouwgordijnen wit? vouwgordijnen grijs? of toch taupe? Met het ruime kleurenassortiment van Ekstravert zit uw kleur er zeker tussen. Om de keuze wat makkelijker te maken kan u gratis kleurstalen aanvragen zodat u de kleur op uw gemak thuis kan bekijken. Toch niet de gewenste kleur gevonden? Neem dan telefonisch contact met ons op, op het nummer 010-7200400, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 078 70 90 22
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: