Advies nodig? Bel gratis 0800 26153

Showroom Gent
Bekijk hier onze openingstijden.

Type

Maak uw keuze uit montage "Traditioneel" of "Bottom-up Top-down".

 • Meest verkocht

  Dit systeem bediend u door middel van een bedieningsketting..

 • Dit systeem zit altijd tussen 2 koorden verspannen en bedient u door met de hand het profiel naar boven en beneden te bewegen. Maximale breedte van 150 cm.

Volgende stap

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

- minimale breedte en hoogte 40 cm
- maximale breedte en hoogte 300 cm
- minimale breedte / hoogte 40 cm en maximale breedte 150 cm
- tot een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 220 cm
- vanaf een breedte van 120 cm is de maximale hoogte 150 cm
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend kleurstaal aan om onze producten op uw gemak te bekijken.

Let op!: Niet alle stoffen zijn 100% verduisterend, sommige stoffen zijn dim-out en zullen een restlicht doorlaten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. De stoffen hebben een maximale krimppercentage van 2%

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 vouwgordijnen naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buitenzijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

Volgende stap

Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.

Volgende stap

Voering

Kies voor voering om eventuele verkleuring tegen te gaan. De voering stof zal er voor zorgen dat de gekozen stof minder licht door laat, maar maakt het vouwgordijn niet verduisterend.

Ketting

Selecteer uw keuze

Volgende stap

Geleider rail

Volgende stap

Referentie woonruimte (Optioneel)
Vouwgordijnen verduisterend

 


Bekijk hier de foto’s van onze klanten

Bekijk foto's »

Goedkope vouwgordijnen van hoge kwaliteit zijn de vouwgordijnen van Ekstravert. Vouwgordijnen geven uw ruimte een warme en huiselijke sfeer en zijn daarom ook een populair product! Vouwgordijnen hebben horizontale vouwen in de stof, waardoor ze zich niet oprollen, maar opvouwen.
Wanneer u het vouwgordijn ophaalt creëert u een chique vouw en heeft u zicht naar buiten, wanneer u het vouwgordijn omlaag haalt kunt u genieten van uw privacy.

Stofsoorten

De vouwgordijnen zijn beschikbaar in transparant, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Elke kleur heeft ook zijn eigen stofsoort, zo hebben wij bijvoorbeeld ook linnen vouwgordijnen. Om de kleur te kunnen bepalen kan u gratis kleurstalen aanvragen. Bij sommige stoffen heeft u een extra optie voor een voering stof, de voeringstof gaat eventuele verkleuring tegen en houdt de warmte van de zon tegen.

Technische gegevens
Hoogte vouwgordijnen Pakkethoogte
100 cm 22 cm
150 cm 23 cm
200 cm 24 cm
250 cm 25 cm
300 cm 26 cm

Inmeetinstructies

Vouwgordijnen in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte vanaf de binnenkant van uw kozijn of muur op.
 • Meet de hoogte vanaf de bovenkant tot aan de onderkant van uw kozijn of muur op.
 • Wij adviseren om aan weerszijde van de breedtemaat 0,5 cm af te trekken, om zeker te zijn dat uw vouwgordijn goed past.

Baleinen

Baleinen zijn verzwarende latjes die op regelmatige afstand in het vouwgordijn worden verwerkt. Zo hangt uw vouwgordijn strakker naar beneden en klapt de stof op als u hem optrekt. De baleinen zitten bij de vouwgordijnen altijd aan de achterzijde.


Uitlijning

Wanneer u meerdere vouwgordijnen naast elkaar plaatst dient u dit aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de banen van uw vouwgordijnen doorlopen.


Top down bottom up Vouwgordijn

Nieuw bij Ekstravert zijn top down bottom up vouwgordijnen. Met de top down vouwgordijnen heeft u een nog smaller systeem wat dit een zeer geschikt product maakt voor ramen die weinig ruimte hebben voor de montage. De top down bottom up vouwgordijnen worden met een clip op de rail geleverd zodat u het vouwgordijn met de hand kan bedienen. Vouwgordijnen top down zijn ideaal om nog meer controle te hebben op de lichtinval.


Trendkleuren

Vouwgordijnen wit? vouwgordijnen grijs? of toch taupe? Met het ruime kleurenassortiment van Ekstravert zit uw kleur er zeker tussen. Om de keuze wat makkelijker te maken kan u gratis kleurstalen aanvragen zodat u de kleur op uw gemak thuis kan bekijken. Toch niet de gewenste kleur gevonden? Neem dan telefonisch contact met ons op, op het nummer 010-7200400, wij zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden.

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf €100,-
 • Veilig betalen

Kan ik u ergens mee helpen

Bel gratis: 0800 26153
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: